In dit programma gaat njam-chef Jan Buytaert op zoek naar het wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten, wat meteen de essentie van ‘echt’ wild is. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht doorheen het Vlaamse landschap, om telkens één specifiek dier en zijn habitat te ontdekken en er meer over te weten te komen. Na deze introducerende babbel over het dier, gaat Jan ter plaatse aan de slag om in deze prachtige herfstomgeving een lekker en toegankelijk wildgerecht klaar te maken.
Gerelateerde Artikels
Bert Buitenhuis de jagende kokCulinair
RECEPT: WILD CASSOULET van Wildzwijn
oktober 22, 2024
RECEPT: WILD CASSOULET van Wildzwijn
Culinair
RECEPT: GEBAKKEN REELEVER MET KETJAP MANIS, APPEL EN KANEEEL EN ZOETE UI OP TOAST – Bert Buitenhuis ” De jagende kok “
augustus 30, 2024
RECEPT: GEBAKKEN REELEVER MET KETJAP MANIS, APPEL EN KANEEEL EN ZOETE UI OP TOAST – Bert Buitenhuis ” De jagende kok “
Culinair
RECEPT: Hele duif gevuld met calvadossaus, brood, cashewnoot en vijg – Bert Buitenhuis “De jagende kok”
augustus 30, 2024