Hunting Habitat – Blogs & Sites

Enkele bloggers die jachtnieuws wat wereldkundig maken.

Blogs & Sites

Jacht Van Gaasbeek

Je vindt hier leuke ervaringen van een man die dagelijks in het veld werkt, als landbouwer, en zijn waarnemingen, ervaringen en ook af en toe zijn mening doorgeeft op de blog. Interessante inzichten als jager in het revier en organisator van fijne jachtdagen.

– Jacht van Gaasbeek

Jachtsite

Deze blog publiceert niet zo frequente maar wel goedgeschreven jachtverhalen. Alleszins een mooie, aangename site met een goed design. Maar dat is dan blijkbaar ook de professionele activiteit van de collega blogger.

– Jachtsite

Zo Doen De Jagers Dat

“Zo doen De Jagers Dat” is het jagersdagboek van fotograaf Bert Stephani, een 37-jarige vader van drie die werkt aan een langdurig fotografisch project rond de jacht. Zijn artikels gaan deels over zijn eerste jachtervaringen, maar ook over zijn waarnemingen tijdens de Jachtopleiding die hij volgt sinds begin dit jaar.

– Zo Doen De Jagers Dat

Interessante tot zeer interesssante sites

Eén van de meest interessante en leerrijke blogs is het Vogeldagboek van Adri de Groot. Regelmatig, of toch bijna elke dag een uitgebreide fotoreportage met zeer deskundige commentaar rond, vooral, Vogels en andere dieren. Te bekijken op het net of als je jezelf aanmeldt krijg je elke dag een verzorgde mail met de foto’s.

Vogeldagboek

4-your-eyes

Deze site heeft een indrukwekkend aantal foto’s van één fotograaf-jager van zowel planten als zoogdieren, maar vooral veel vogels.
– www.4-your-eyes.com

De jacht.nl

De Jacht is opgezet voor jagers, boeren en buitenlui.

Flora en fauna jacht fotoquiz

Initieel is De Jacht begonnen met de jacht fotoquiz waarin alle 187 planten en dieren voorkomen die je als jager geacht wordt te herkennen. Het wild aanspreken noemen we dat. Kun jij ze allemaal aanspreken? Klik hier voor de quiz. De planten en dieren uit quiz kun je ook nog eens rustig hier bekijken.

Jacht nieuws en evenementen

Het laatste jacht nieuws uit binnen en buitenland vind je onder actueel.
Nog geen vergunning?

Jachtexamen.be is de online leeromgeving voor de jacht, de optimale examenvoorbereiding.