browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.
U bent hier: Hunting.be > Hunting Habitat

Hunting Habitat

Naast de Jacht zelf en de direct gerelateerde topics, zoals Wapens, Wild en Jachthonden schenken we ook graag aandacht aan een aantal met de jacht verwante thema’s.

Op deze pagina ook een aantal links naar sites rond jachttopics.

 

Hunting is niet de enige jachtblog in Vlaanderen/België. Er zijn nog enkele dappere bloggers die de moeite doen om wat jachtnieuws wereldkundig te maken.

Jacht Van Gaasbeek

Je vindt hier leuke ervaringen van een man die dagelijks in het veld werkt, als landbouwer, en zijn waarnemingen, ervaringen en ook af en toe zijn mening doorgeeft op de blog. Interessante inzichten als jager in het revier en organisator van fijne jachtdagen.

- Jacht van Gaasbeek

Jachtsite

Deze blog publiceert niet zo frequente maar wel goedgeschreven jachtverhalen. Alleszins een mooie, aangename site met een goed design. Maar dat is dan blijkbaar ook de professionele activiteit van de collega blogger.

- Jachtsite

Vlaamse Bijzondere Veldwachter

De site noemt Aspirant Jager, maar ondertussen is de hij niet enkel gediplomeerd als Jager, maar zelfs gepromoveerd tot Bijzondere Veldwachter. De blog zelf is een leuke afwisseling van Jachtverhalen, werken, lief en leed als verzorger binnen zijn jachtrevier en af en toe enkele persoonlijke aantekeningen.

Vlaamse Bijzondere Veldwachter

Zo Doen De Jagers Dat

“Zo doen De Jagers Dat” is het jagersdagboek van fotograaf Bert Stephani, een 37-jarige vader van drie die werkt aan een langdurig fotografisch project rond de jacht. Zijn artikels gaan deels over zijn eerste jachtervaringen, maar ook over zijn waarnemingen tijdens de Jachtopleiding die hij volgt sinds begin dit jaar.

Zo Doen De Jagers Dat

Zo Doen De Jagers Dat

 

Interessante tot zeer interesssante sites

Eén van de meest interessante en leerrijke blogs is het Vogeldagboek van Adri de Groot. Regelmatig, of toch bijna elke dag een uitgebreide fotoreportage met zeer deskundige commentaar rond, vooral, Vogels en andere dieren. Te bekijken op het net of als je jezelf aanmeldt krijg je elke dag een verzorgde mail met de foto’s.