In dit programma gaat njam-chef Jan Buytaert op zoek naar het wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten, wat meteen de essentie van ‘echt’ wild is. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht doorheen het Vlaamse landschap, om telkens één specifiek dier en zijn habitat te ontdekken en er meer over te weten te komen. Na deze introducerende babbel over het dier, gaat Jan ter plaatse aan de slag om in deze prachtige herfstomgeving een lekker en toegankelijk wildgerecht klaar te maken.
Gerelateerde Artikels
CulinairJachtwildLifestyleVideoWild vlees
Recept: Sikavlees Smashburger
oktober 2, 2025
Recept: Sikavlees Smashburger
CulinairJachtkokenLifestyleWijn & WildWild vlees
Wilde eend door André Gerrits
augustus 27, 2025
Wilde eend door André Gerrits
BeursBuitenlevenCulinairEventsJacht shoppingjachthoornJonge jagersLifestyle
Feestelijk Jagersevent West-Vlaanderen op 22 augustus
juli 24, 2025