fbpx Skip to main content
search

AANTAL PERSONEN: 4

 

TOTALE BEREIDINGSTIJD :

 

BENODIGDHEDEN IN DE KEUKEN:

  • Braadpan
  • Vleestang
  • Snijplank
  • Vijzel
  • Eetlepel
  • keukenmes

 

INGREDIENTEN:

  • 4 eendenborsten
  • olijfolie
  • 2 mango’s
  • 100 gram roquefort
  • 100 gram aardbeien
  • Hand vol Pekan noten

 

voor de dressing

  • 1 EL sesamolie
  • Klein bosje dille
  • Klein bosje lente ui
  • p/z

BEREIDING:

 

4 personen

Ingrediënten:

4 haasjes ree, rondom dichtschroeien rosé bakken

2 mango‘s, schillen, vruchtvlees eraf snijden in stukken van 1 cm snijden, in droge pan bakken tot eerste zwarte plekken

100 gram roquefort verkruimelen tussen vinger

100 gram ruile aardbeien groen eraf in 4 partjes

4 el goed olijfolie, klein bosje dille en klein handje groen ui stengel. In stamper groeven en aanpassen naar smaak

Geheel met p/z

 

Snijplank

Keukenmes

Stamper

Braadpan of gietijzer

Eetlepel

 

 

Wijn advies:

Deze wijn kan je bij mij bestellen met kortingscode, dit kan via mijn mail adres hieronder.

 

 

 

LAAT HET JE SMAKEN & GENIET ERVAN!

BIJ VRAGEN MAIL JE EVEN NAAR :

BUITENHUIS@DE JAGENDEKOK.NL

 

Erik recept mailen voor wijnadvies