fbpx Skip to main content
search
LifestyleWoman hunters

Moederdag

By mei 13, 2012One Comment

Vandaag moederdag en dan geven we even de ruimte aan de Woman Hunters.
In België zijn er slechts een paar percenten vrouwelijk jagers. Maar hun aantal stijgt, gezien er toch ongeveer 10 à 15 % vrouwelijke kandidaten zijn voor de Jachtopleiding. Dus er is hoop.
Want geef toe, als jager kom je op de jacht af en toe een Vrouw tegen.  Meestal dan nog samen met haar man (omdat ze anders toch dagen lang alleen is). Of de vrouw van de Gardechasse, keurig met een schort en dienblad, om de lunch te helpen serveren. Af en toe brengt een avonturier zijn vriendin mee naar de schietstand. Maar na enkele schoten, een blauwe schouder, verstopte oren en geen zin meer in jacht voor de volgende jaren.
Dan is het beter gesteld met deze dames. Niet enkel gezellig samenzijn maar direct een complete club – The Covert Girls.
Naast samen een potje Clayshooting gaan ze ook samen dineren, doen outings, denkelijk ook shopping (aan hun outfits te zien), en ze kiezen ook zonder gêne een Man of the Month.
Niet onaardig, en zeker een verandering qua zicht in onze meestal druilerige jachtdagen. Leuk zo’n leder minirokje, maar wel compleet met de lange kousen en de “garters”.
Misschien tijd voor de Hubertus vereniging om een degelijke Vrouwen werking op te zetten ?
Wij wachten gewoon op enkele enthousiaste reacties en starten met onze eigen Woman Hunting Club. (Als dit geen uitnodiging is voor de bij ons gekende Woman Hunters Ann, Priscilla, Karine, …. En zeker ook voor de Aspiranten: Ann, Barbara, Dominique Veerle, … )

One Comment

Laat een reactie achter