fbpx Skip to main content
search

Het werk vormt een prachtige knipoog naar de welbekende afbeeldingen met een varken of koe. Maar ditmaal brengt artieste en ook weidelijke jaagster Sophie Littlewood de kwaliteit van wild naar buiten. En waarom ook niet, we mogen terecht trots zijn op het eindresultaat van onze passie.
Het hele jaar door zijn jagers bezig met biotoopbeheer en veilig voorbereiden van de drijfjacht of voorbereiden van de bersjacht. En dan is de tijd gekomen om te oogsten. Een tijd waar vrienden elkaar terug treffen in de prachtige bossen en er samen op uit trekken. Dier en mens werken vaak samen tot het bereiken van hun ultieme doel. Wildbeheer waarbij een vooropgesteld aantal dieren probeert geoogst te worden.
Wanneer dit lukt kunnen vrienden en familie meegenieten van die (h)eerlijke biologische natuurproduct: wild. Hopelijk denken de mensen op restaurant eens aan de heren en ook steeds meer dames die erop uittrekken en die een deel van hun buit graag delen met zij die op restaurant genieten van onze prestaties.
Meer van deze artieste kan gevonden worden op de facebook pagina little country wood.
21032667_333185220468140_8909326349519810292_n

Laat een reactie achter