fbpx Skip to main content
search

Wel voor u definitief de komende dagen, weken of maanden in uw jachtrevier verdwijnt, nodigt Willy Naessens u nog graag even uit op zijn Country Fair met Jachtbeurs. Op zaterdag 16 & zondag 17 september vindt deze plaats tijdens het Belgisch Kampioenschap Mennen. Kosten nog moeite werden gespaard om uw geliefde hobby op een mooie en ethische manier in beeld te brengen.

Een volledig jachtdorp

Meer dan 150 exposanten schreven zich in voor deze Country Fair met Jachtbeurs. Om de jagers nog meer ondersteuning te geven naar het brede publiek, werd in samenspraak met de Hubertus Vereniging Vlaanderen beslist om de jachtstanden ook een meer centrale plaats te geven. Mocht u dus nog niet uw jachtoutfit hebben voor dit seizoen of nog een vraag hebben rond wildcamera’s, dan vind je bij ons wel de juiste exposant hiervoor. Kom gerust een praatje slaan met uw jagersvereniging of andere jagers!

Boogschieten

In samenwerking met de Flemisch Bowhunting Association wordt dit jaar voor de eerste maal demonstaties georganiseerd op de terreinen van de Country Fair met Jachtbeurs.

Demonstraties

De jacht omvat cultuur historisch gezien zoveel dat we het niet op 1 hand kunnen tellen. Toch hebben we de uitdaging aangenomen om het zo goed als mogelijk in beeld te brengen. Op zondagmorgend verwachten we jou dus om 9u30 op de Hubertusviering. Vanaf zondagmiddag palmen we ook de volledig de arena in. We voorzien demonstraties van slipjacht, roofvogels, valkerij te paard en jachthonden. Gedurende gans de dag zal je ook de jachthoornblazers het beste van zichzelf horen geven. Ook nog even meegeven dat meer dan 30 attracties op het terrein gratis toegankelijk zijn.
Naast jacht is er nog zoveel meer om er een prachtig familieweekend van te maken. Ontdek nog meer randanimatie op www.bkmennen.be!
We verwelkomen je graag op zaterdag 16 en zondag 17 september vanaf 9u op de Strohoeve, Kouterlos in Wortegem-Petegem.

Country Fair 2017

Laat een reactie achter