fbpx Skip to main content
search
GadgetsLifestyleUitrusting

Hunting Cars

By juni 6, 2012No Comments

Een tijdje geleden hadden we een uitgebreid bericht rond Hunting Cars. De toen besproken Hunting Estates waren meestal gebouwd op basis van een gewone personenwagen waarvan het chassis werd gebruikt om een extensie aan te bouwen.
Vandaag hebben we het over de stoerdere versie, op basis van een degelijke 4×4.
Als eerste een (beetje) aangepaste Mercedes-Benz Zetros. De basis is een 6×6 Actros serie 6 cilinder – 7,2 liter – 326 PK. Maar met wat extra luxe. Zoals natuurlijk Air conditioning, achteruitrijcamera, Bose sound system, SAT satelliet ontvangst en een Mini Mac met Wifi.
Omdat dit model eigenlijk komt uit de Militaire series, kan er wel wat gewicht meegetorst worden. Dus extra kon er nog in: vloerverwarming, marmeren vloer, Wapenkluis, en quad garage (met quad).
Nog enkele cijfers, 500 liter diesel geven je toch wat bewegingsvrijheid, het geheel is 11 meter lang en 2,7 meter breed en weegt 27 ton.

Mercedes-Benz Zetros 6x6

 
Iets eenvoudige is de Toyota Tundra Sporstman. Een gewone 4×4 met een 5,7 liter V8 motor. Deze versie echter compleet met GPS en weerstation. De weerbestendige JBL speakers en het laddertje zijn standaard.

Toyota Tundra Sportsman

 
Wijzelf van hunting.be vonden deze combinatie wel mooi. Onderaan een stoerder model voor de Gardechasse met ruim plaats voor de jachtspullen en de honden. Bovenaan de “penthouse” voor de jachtheer en zijn invités met keuken, bar en …

Hunting.be Car

En voor de echte Land Rover liefhebbers hierbij een preview van een concept model. En omdat het om een concept car gaat, geen verdere details beschikbaar.

Land Rover Expedition DC100

 
 
 

Laat een reactie achter