fbpx Skip to main content
search
Gamefair Vlaanderen 2022

De organisatie van de Nederlandse Jacht & Buitenleven Fair (al meer dan 10 jaar een begrip) heeft de vleugels uitgeslagen en is met een nieuw evenement neergestreken op een prachtig privédomein in Vlaanderen. Op dit sfeervolle evenemententerrein, omzoomd door bossen, gaan wij vanaf voorjaar 2022 ieder jaar een grote Fair organiseren die nog meer dan ooit de sfeer uitademt van de oorspronkelijke Engelse Gamefairs.

Uiteraard treft u op deze Vlaamse editie alles aan wat onze beurs al meer dan 10 jaar zo uniek maakt in Nederland: Een groot dorp met pagodetenten waar u alles gaat vinden op het gebied van platteland, jacht en buitenleven; vele winkels komen hier met al hun spullen, kleding, geweren, materialen. Er is veel aandacht voor de natuur, workshops voor kinderen, demo’s met schapen, jachthonden, roofvogels en terreinauto’s. Jaarlijks verandert het thema van de demo’s. De culinaire sensatie wordt een van de hoofdpijlers. U vindt wildburgers en patatten tot a la carte menu’s van lokale restaurants en BBQ wedstrijden voor de echte Pit Masters. De grote terrassen bieden uitzicht over het terrein en worden het bruisende middelpunt voor uw hapje en drankje met familie en vrienden.

Voor wie?

Deze Fair is voor alle buitenmensen en is hét ontmoetingspunt van het jaar. Het is een relaxed en bewezen goed evenement waar u gegarandeerd een mooie dag gaat beleven.

Tickets

Koop hier uw tickets.

Gamefair Vlaanderen
e-mail: info@gamefairvlaanderen.be
Louis Walrave +32 475653376(Aanspreekpartner en manager Vlaamse editie)
Jacht & Buitenleven Nederland
e-mail: info@jachtenbuitenleven.nl

Facebook:
http://www.facebook.com/jachtenBuitenleven
Igor Timmermans +31 653798734 (Aanspreekpartner en manager Nederlandse editie)