fbpx Skip to main content
search

Ondertussen hopelijk reeds enkele jachtdagen achter de rug en dus denkelijk ook reeds een stuk meegekregen.
En een jager moet voor zijn eigen wild kunnen zorgen, het wildbraad dan ook schoongemaakt.
Via een gewaardeerd lezer van Hunting, uit Nederland en zoon van een poelier, kregen we bijgaande handleidingen met detailinstructies voor het schoonmaken van:

  • Houtduif
  • Wilde Eend
  • Fazant
  • Haas
  • Wilde Gans

De volledige instructies – Eigen Wild Schoonmaken

Eigen Wild Schoonmaken

Paul Bouwmeester

– Met dank aan Paul Bouwmeester voor de publicatierechten.
Savoir découper un gibierVerder hebben we nog een uitstekend boek gevonden rond dit thema – Savoir Découper un Gibier.
Evenwel in het Frans, maar met uitstekende foto’s en dus duidelijk uitgelegd.
De auteur is zelfs beenhouwer en lesgever bij de Jachtopleiding in Frankrijk. En samen met zijn co-auteur, een dierenarts, heeft hij nog verschillende zeer instructieve boeken op zijn palmares.
Interesse ? Stuur gerust een mail naar jan@hunting.be.
Kunnen we een groepsbestelling doen, en dat scheelt dan in de verzendkosten.
 
 
Mertz - Gibier

Laat een reactie achter