fbpx Skip to main content
search

Wie of wat is heat experience? 

Heat Experience bestaat uit een stel enthousiaste buitenmensen die begrip hebben voor een koude omgeving, zoals wij die kennen uit Noorwegen. Arctische temperaturen veroorzaken misschien dromen van warme eilanden, maar we droomden ervan om in plaats daarvan verwarmde kleding op batterijen te maken, en in 2016 zijn we begonnen met ontwerpen

  1. Verwarmde zolen met afstandsbediening.

Ze zijn ergonomisch ontworpen om ondersteuning te geven, hebben een gelkussenhak voor extra comfort en kunnen gemakkelijk in de meeste schoenen en laarzen worden aangebracht.

Interesse in verwarmde zolen? Klik hier voor meer info

 

2. Verwarmde vest heat experience.

Het verwarmde vest uit de Hunting Series is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de jager. Het Heat Experience verwarmingssysteem en de 6000 mAh batterij houden je tot wel 10 uur warm.

Interesse in de verwarmde vest? Klik hier voor meer info

Wij van Heat Experience geloven in het leveren van hoogwaardige en goed functionerende producten. In het ontwerpproces is rekening gehouden met zowel de esthetiek als het comfort, en we wilden verwarmde kleding maken die geoptimaliseerd is voor koude Europese omstandigheden. De producten zijn ontworpen in Noorwegen, en ons team heeft alle materialen met de hand uitgezocht om ervoor te zorgen dat ze niet alleen goed dragen, maar ook goed lontje om vocht te elimineren. Wicking is erg belangrijk voor verwarmde kleding, meer nog dan andere traditionele outdoorkleding, en onze stoffen zijn gekozen om optimale wicking te bieden om je droog te houden. Als het gaat om warmte, geeft onze verwarmde kleding actieve warmte aan de gebruiker als dat nodig is. Door middel van oplaadbare batterijen, en gemakkelijk te kiezen uit verwarmingsniveaus. De hitte zal klaar zijn wanneer en waar je het nodig hebt.