fbpx Skip to main content
search
Wetgeving

Openingsbesluit

By juli 3, 2013One Comment

 We kunnen weer aan de slag. Het Openingsbesluit is gepubliceerd in het Staatsblad.
Hier op Hunting de volledige tekst (klaar en duidelijk) en niet, zoals op andere sites of mails, verwarring. Met onduidelijkheid over Jacht en Bijzondere bejaging, dubbele tijden voor Vos en Konijn, … (ondertussen met een 2e mail gecorrigeerd).
Voor de geschreven pers (Magazines, …) zullen we nog enkele weken moeten wachten.
Hunting.be de referentie voor de jager.
 
Vandaag woensdag 3 juli volgde de Publicatie in het Staatsblad, en gelet op de bijzondere bepaling in de tekst is deze dan direct van toepassing.
Een volledig overzicht van alle Jachtwetgeving op onze aparte pagina Jacht – wetgeving.
En een samenvatting van de laatste wijzigingen (sinds de gecoördineerde versie tot en met 3 juli 2009) – Wetgeving Update.

Belgisch Staatsblad 2013 06 03

Belgisch Staatsblad 2013 06 03

One Comment

  • Aloys schreef:

    ik wil geen spelbreker zijn, maar voor mij is er toch een duidelijk onderscheid tussen “vanaf ’t moment dat ’t in ’t Belgisch Staatsblad verschijnt” en “vanaf de dag dat dit besluit in’t Belgisch Staatsblad verschijnt”
    en er staat telkens duidelijk “vanaf de dag”, hetgeen volgens mij nog steeds wil zeggen “niet vandaag, maar pas vanaf vandaag, dus morgen”
    Je zou vandaag maar een bok doorgeven en de boodschap wordt gelezen door iemand die nog wel de taalwenken van Marc Galle heeft gevolgd…
    Het is tegenwoordig toch altijd allemaal zoooo duidelijk. 🙂

Laat een reactie achter