fbpx Skip to main content
search

Beste natuurliefhebbers,

Met dit kort bericht willen wij u graag met enige trots meedelen dat wij onlangs de websites www.hunting.be en www.jachtexamen.be hebben overgenomen. Wij willen eerst en vooral Jan bedanken om gedurende vele jaren de jacht en de liefde voor de natuur in een positief daglicht te hebben gebracht via het informatieplatform Hunting.be en om eveneens via Jachtexamen.be met een digitale cursus ondersteuning te hebben aangeboden aan alle aspirant jagers in België die hun jachtverlof wensten te behalen.  

Vijf jonge ondernemers met een uitgesproken voorliefde voor de natuur en passie voor de jacht zullen vanaf nu deze lijn verder trekken en onze activiteiten nog wat uitbreiden onder de naam The Outdoor Company. Deze nieuwe wind is vanaf nu ook zichtbaar op onze vernieuwde website www.hunting.be waarop iedereen steeds terecht kan voor relevante informatie over de verschillende weidelijke jachttechnieken, de jachtwetgeving, de prachtige natuur die ons omringt, de aloude tradities rond de jacht en alle activiteiten die nauw met de jacht verbonden zijn zoals bijzondere veldwachters, hondenopleidingen, koken met wild, natuurfotografie, …

Onze redactie staat vol enthousiasme klaar om deze informatie via onze website en blog voor jullie beschikbaar te maken, indien één van jullie zich geroepen voelt om spannende jachtverhalen, mooie foto’s of andere zaken te delen kunt u ons steeds mailen naar info@hunting.be.

Tot zeer binnenkort voor nog meer vernieuwing want ook www.jachtexamen.be en www.huntingeurope.be, een nieuwe webshop met topmateriaal voor de natuurliefhebber, krijgen een opfrisbeurt!

Met weidelijke groeten,

The Outdoor Company

Laat een reactie achter