fbpx Skip to main content
search

Gedurende 2 dagen begeleidt Studio Blade je in de kunst van messen maken. In een professioneel uitgerust atelier kan je je eigen mes maken. Indien je goed doorwerkt, ga je na de workshop met je zelfgemaakte mes naar huis. Het kan echter zijn dat je thuis nog een en ander moet afwerken.

 • 1 & 2 juli 2017
 • 3 &4 juli 2017
 • 8 & 9 juli 2017
 • 10 & 11 juli 2017
 • 15 & 16 juli 2017
 • 21 & 22 juli 2017

DAG 1 10.00 tot 18.00
DAG 2 10.00 tot je klaar bent, normaal gezien in de late namiddag
Het atelier is in Halle Zoersel bij Antwerpen.
Meebrengen: brandvrije werkkledij (versleten katoenen kledij is prima). Wij voorzien al de rest: brillen, stofmaskers, leder lashandschoenen, etc…
Kost: 265 euro/pp. vr de workshop. We voorzien staal, pinnen, bandschuurmachines, smidse, ovens, hamers, aambeeld, etc…
We voorzien materiaal maar als je zelf een mooi stuk hout, hoorn of kunststof wil meebrengen voor je heft dan is dat mogelijk.
Je bevestigt je deelname door:
– via mail je naam en datum te mailen – info@studioblade.be
– 265 euro over te schrijven op IBAN: BE43 7310 3244 9101
Bevestig je deelname asap, de workshops zijn snel volzet.
 

Studio Blade

GSM – 0475.26.90.30
Mail – info@studioblade.be
Website – www.studioblade.be
Workshop –STUDIO BLADE workshop V9
 

Studio Blade

One Comment

 • hunter schreef:

  Beste Mr, collega jager Wygaezrden,
  Graag toch wat bedenkingen bij uw reactie op de blog “honden aan de leiband”.
  Honden (en bij uitbreiding katten) zijn afstammelingen van roofdieren die heel lang geleden in de vrije natuur voorkwamen maar zelf horen ze daar niet thuis. Ze hebben meestal nog een jachtinstinct en kunnen grote schade aanrichten in de natuur. Er lopen veel meer katten dag en nacht los in ons land dan er jagers zijn. U weet ook dat die niet enkel muisjes vangen. Dieren houden zich niet aan de wettelijke bepalingen waar wij zo hard voor hebben gestudeerd om ons jachtverlof te verdienen en die wij als weidelijk jager respecteren.
  Onafhankelijk van het feit of het gemeentereglement toelaat honden onaangelijnd te laten lopen zal het steeds verboden zijn om ze op velden en weides en in bosgebied te laten ronddwalen.
  Iemand die zijn hond toelaat achter het wild aan te zitten om het te doden of te vangen (of die hond er nu in slaagt of niet) pleegt een jachtdaad (art 2 van het jachtdecreet).
  Indien dit gebeurt zonder geldig jachtverlof of jachtvergunning, buiten de bepaalde jachtopeningstijden, op andermans jachtgebied (enz…) is het eigenlijk stroperij.
  Zelf jaag ik met de hond en weet maar al te goed dat er weinig jagers zijn die durven te beweren hun getrainde viervoeter 100% onder controle te hebben wanneer hij wild ziet of ruikt. Tijdens de jacht blijft mijn hond aangelijnd tot hij moet werken.
  Buiten het seizoen kan hij trouwens voldoende ravotten in de tuin. Voor ik een tuin had hield ik een goudvis.
  Weidelijke groet,
  Rick
  (not Rich)

Laat een reactie achter