fbpx Skip to main content
search
Wapens

Gunbox

By december 14, 2012No Comments
[adrotate banner=”29″] We hadden het reeds eerder over speciale Hunting Cars (de zogenaamde Hunting Estates of Shooting Breaks).
Nu kan je ook jouw eigen auto (meer specifiek Range) perfect uitrusten voor de jacht, en dit door de installatie van een Gunbox.
Met Gunbox heb je een ambachtelijk product, een origineel ontwerp in combinatie met hoogkwalitatief vakmanschap.
De gunboxen worden op maat gemaakt van speciaal door de fabrikant geselecteerd en bewerkt walnoothout en kunnen zowel in traditionele als meer eigentijdse stijl worden uitgevoerd. De afwerking is tot in de kleinste details van zeer hoogstaand niveau en specifiek gericht op de Land & Range Rover modellen. Enkele voorbeelden daarvan zijn ‘pull out flap’ die de voorkant van de box beschermt, de ‘roller pin keyed alike’ sloten en de afsluitbare ‘stainless steel bearing drawer runners’ die maken dat de lades ook op oneffen ondergrond open blijven staan. De boxen zijn verder uitgerust met ‘high polished’ roestvrijstalen handgrepen, waarvan het ontwerp gebaseerd is op het design van de Range Rover achterlichten.
Het aanbod omvat verschillende standaard modellen zoals een gunbox met 1 lade met drank- en geweercompartiment of een box met 2 lades naast elkaar met ruimte voor geweer, een aparte (verborgen) lade voor drank en extra lade voor attributen. Daarnaast is er de toplade voor een tweede set geweren of extra drankcompartiment. Ook een in geborsteld aluminium uitgevoerd compartiment voor een hond en een uitschuifbare tafel met jachttafereel behoren tot het aanbod. Daarnaast kan de klant uiteraard ook een gepersonaliseerde box perfect op maat laten ontwerpen, leveren en plaatsen.
Meer info op de site van [adrotate banner=”30″]

Gunbox

Laat een reactie achter