fbpx Skip to main content
search

🔥Voor mannen met passie 🔥

 

WAT IS DE GENTLEMAN’S FAIR?

Gentleman’s Fair was het eerste en is nog steeds het énige grote event in België dat focust op de passies van mannen. En dat zijn er veel: auto’s, moto’s, horlogerie, mode, accessoires, gastronomie, sport, gadgets, reizen, interieur, design, gezondheid, games, … werkelijk alles komt aan bod.


Gentleman’s Fair is een one-of-a-kind beleving waar kwaliteit centraal staat. Met ruim 9.000 bezoekers en meer dan 100 zorgvuldig geselecteerde exposanten is het dé referentie voor iedereen die houdt van het leven. De zesde editie vindt plaats van 10 tot en met 13 november 2022.


VOOR WIE?

Actief, nieuwsgierig, modebewust? Gadgetfreak, sportman, hipster, levensgenieter of familieman? Gentleman’s Fair is er voor iedereen met een passie voor het leven. De focus ligt uiteraard op mannen, maar ook dames zijn meer dan welkom!

BELEVING

Op Gentleman’s Fair staat beleving centraal. Leuke proevertjes bij de standhouders, heerlijke catering in de Gentleman’s Club, een gokje wagen in het casino, een spannend spelletje biljart of een sigaar degusteren in de Cigar Lounge? Op Gentleman’s Fair kan het allemaal.

HOSPITALITY OP HOOG NIVEAU

Nood aan een professionele invulling? Verras uw (zaken)relaties met een onvergetelijke ervaring en boek een tafel in The Mad Hatter, de geheime VIP-room binnen de Gentleman’s Fair. Dit sfeervolle etablissement is geĂŻnspireerd door de ‘speakeasies’ uit ‘The Roaring Twenties’ en garandeert een onvergetelijk moment met heerlijke catering en live muziek in een werkelijk unieke setting.

Meer info: www.madhattervip.be

Bestel hier je Tickets

Gentleman’s Fair 2022

10-11-12-13 november 2022
Waregem Expo
Zuiderlaan 2
8790 Waregem
www.gentlemansfair.be