fbpx Skip to main content
search

Nog comfortabeler ontdekken    
Dankzij de ZEISS Voorjaarsactie

Beste natuurvriend,

De wens om meer tijd in de natuur door te brengen groeit weer. Om de natuur in al zijn schoonheid te ervaren, mag een ZEISS verrekijker uiteraard niet ontbreken. Daarom willen we u op de hoogte stellen van de ZEISS Voorjaarsactie die loopt vanaf 1 april t/m 30 juni 2021.

Binnen deze periode ontvangt uw een ZEISS Comfort Harnas t.w.v. €49,95 cadeau bij één van de geselecteerde verrekijkers.

De volgende kijkers worden met het Harnas geleverd:

Daarnaast maakt uw kans op het winnen van één van de 100 VAUDE Brenta 24 rugzakken t.w.v. €120,-. Deze win-actie geldt alleen voor kijkers uit de Victory SF serie die binnen de actieperiode zijn aangeschaft en zijn aangemeld via www.zeiss.com/cop/competition.

 

Samen van succes genieten.    
Dankzij de ZEISS Voorjaarsactie.

Binnen deze periode ontvangt uw  een ZEISS FlipCover t.w.v. €140,- cadeau bij de aanschaf van een richtkijker uit de V8 serie.

De volgende kijkers worden binnen de actieperiode met de FlipCover geleverd:

Daarnaast maakt uw kans op het winnen van één van de 3 Weber® GASGRILL GENESIS II E-310 barbecues t.w.v. €1049,-. Deze win-actie geldt alleen voor richtkijkers uit de Victory V8 serie die binnen de actieperiode zijn aangeschaft en zijn aangemeld via www.zeiss.com/cop/giveaway.