fbpx Skip to main content
search

Het seizoen van de Weischietingen komt terug op gang.
Er zijn er vele, maar voor onderstaande willen we toch wat publiciteit maken. Het is ten voordele van het Vlaams Instituut voor de bijzondere Veldwachters.
Het Vlaams Instituut voor de bijzondere Veldwachters (V.I.B.V. vzw) behartigt al jaren de belangen van haar leden de bijzondere veldwachters (waaronder ondermeer de domeinwachters, provinciale wachters maar de ook de Beëdigde jacht- en boswachters) . Deze vereniging draait uitsluitend op vrijwillige bestuurders en leden.
Jaarlijks worden er voor de leden, zowel op gewestelijk als provinciaal niveau verschillende activiteiten ingericht door het VIBV zoals : ledenvergaderingen, bijscholingen, praktijkdagen, uiteenzettingen.
Ook verspreidt het VIBV 4 x per jaar het tijdschrift” info” onder de leden en kunnen zij ook nuttige documenten, zoals flyers, voorbeeld documenten van processen-verbaal , verhoorbladen en dergelijke bekomen.
Het organiseren van deze evenementen, alsook het drukken van tijdschriften en flyers kost dan ook heel wat geld en om de kosten wat drukken richten zij voor de tweede maal een kleischieting in.

Kleiduifschieting VIBV Bellegem 2017

Kleiduifschieting VIBV Bellegem 2017

 

Laat een reactie achter