fbpx Skip to main content
search

Menige jagers vertoeven zich over de grens waar het jagen met een warmtebeeldvoorzet toegelaten is. Daarom hebben wij voor zowel de beginnende als de ervaren jager de volgende producten voor jou getest.

Lahoux Clip 35

We beginnen met het instapmodel. De Lahoux Clip 35 kan zowel als handkijker en als voorzet (dual-use) worden gebruikt. In combinatie met zijn lage prijs resulteert dit in een onverslaanbare prijs-prestatieverhouding.

De Clip 35 is voornamelijk bedoelt voor het bejagen op voederplaatsen of schade bestrijding zoals maïs jacht. Het identificeren kan makkelijk tot op 150m. Het verschil zien tussen een vos, ree of everzwijn lukt tot op 300m en het waarnemen dat er iets aanwezig is kan tot op 1300m. Verwacht nu niet dat je de haren gaat kunnen tellen. Daarom is dit het instapmodel.

Met deze warmtebeeld heb je maar één toestel nodig. Tijdens de aanzit kan je hem makkelijk gebruiken als handkijker/spotter. Van zodra er beweging is klik je hem op je kijker als voorzet. Dit is een proces van geen 3 seconden en kan volledig geruisloos gebeuren.

Voor het bedrag van €2740 heb je een handkijker en voorzet in één.

 

Lahoux Clip 42

De grotere broer van de Clip 35 is de Clip 42. Dit is de perfecte all rounder. Net zoals de Clip 35 kan hij gebruikt worden als handkijker en als voorzet.

Ga je nu voor een ever op de voederplaats of voor een probleem vos in je veld. De Clip 42 is het ideale toestel als je niet kan kiezen tussen aanzitten of bersen. Het identificeren kan makkelijk tot op 200m. Het verschil zien tussen een vos, ree of everzwijn lukt tot op 400m en het waarnemen dat er iets aanwezig is kan tot op 1600m. Het beeld is hier veel mooier afgelijnd dan als de Clip 35. Details zijn ook makkelijker zichtbaar, zoals het herkennen van het mannelijk penseel.

Net zoals de Clip 35 kan je hem gebruiken als handkijker/spotter.

Voor het bedrag van €2820 heb je de perfecte allrounder.

 

 

Lahoux Clip Elite 50V

Als er twee zonen zijn moet er ook een vader zijn. De Clip 50 pro is het neusje van de zalm.

Met dit toestel kan je de haren tellen van je wild. Zo scherp is zijn beeld. Dat brengt natuurlijk met zich mee dat identificeren makkelijk kan tot op 300m, het verschil zien tussen verschillende wildsoorten tot op 600m en het waarnemen van lichamen tot op 2600m. Je mag hem vragen wat je wil, maar hij is overal de beste in.

Net zoals de twee zonen kan vader lief gebruikt worden als handkijker/spotter.

Met een bedrag van € 4.265,00 heb je de top of the building.