fbpx Skip to main content
search

Hou je van technologie? Hou je van het buitenleven? Vind je het leuk om waardevolle digitale en ondernemersvaardigheden op te doen? Dan is dit jouw perfecte stage!

The Outdoor Company is het digitale bedrijf voor het buitenleven. We zijn een start-up en richten ons op drie belangrijke platformen: Hunting.be (grootste informatieve wildlife & nature platform in Vlaanderen), Jachtexamen.be (het digitale leerplatform voor wildlife management) en HuntingEurope.be (webshop voor outdoor liefhebbers).

Als portfoliobedrijf van Road21 hebben we onze hoofdzetel in The Clubhouse (Kontich, BE). Je werkt in een dynamische omgeving met andere technologische start-ups en scale-ups en hebt toegang tot een grote verscheidenheid aan vaardigheden (software engineering, digitale marketing, productontwikkeling enz.).

Omdat we een startup zijn, hebben we geen vast stageprogramma en zijn we flexibel om jouw perfecte (onbetaalde) stage samen te stellen, zodat je kan ervaren en leren wat voor jou belangrijk is. Digitale marketing? Ja, meneer! Een webshop beheren? Oui Madame! Bloggen & Vloggen? Sì! Zes weken of zes maanden? Aan u de keus!

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!