fbpx Skip to main content
search

Hou je van technologie? Hou je van het buitenleven? Zou je graag waardevolle digitale en ondernemersvaardigheden op doen? Dan is dit jouw perfecte stageplek!

The Outdoor Company is het digitale bedrijf voor jacht en natuur. Wij zijn een startup en richten ons op drie platformen Hunting.be (grootste platvorm met betrekking tot de jacht in Vlaanderen), jachtexamen.be (het digitale leerplatform voor jacht en natuur) en HuntingEurope.be (webshop voor jachtartikelen en outdoor activiteiten).

Als portfolio bedrijf van Lemon, hebben we ons hoofdkantoor in The Clubhouse (Kontich, BE). Je werkt hier in een dynamische omgeving met andere technologie start-ups en scale-ups en hebt hier toegang tot een breed scala aan vaardigheden (software engineering, digitale marketing, productontwikkeling etc.).

Als start-up hebben we geen vast stageprogramma en zijn we flexibel om voor jou de perfecte stage te kunnen geven, zodat je kunt ervaren en leren wat belangrijk voor je is. Digitale marketing? Yes sir! Een webshop beheren? Oui madame! Bloggen en Vloggen? Si! Zes weken of zes maanden? Up to you!

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

https://www.lemon.be/ ?
https://clubhouse.be/ ?

https://jachtexamen.be/ ?
https://hunting.be/ ?
https://huntingeurope.be/ ?

Interesse? Mail naar –> nickolay@theoutdoorcompany.be