fbpx Skip to main content
search
Hunting Habitat

Range Rover +½

By juni 23, 2013No Comments

Heeft u ook altijd zo veel rommel als je op jacht vertrekt: geweren, munitie, kledij voor tijdens de jacht en ’s avonds, de hond, eten en drinken voor de hond, geschenk voor de jachtheer, materiaal voor de garde, …
Welnu de jongens die de Gunboxes ontwerpen en maken hebben een oplossing (Gunboxes zijn opbergsystemen voor geweren, specifiek voor Range Rover).
Om hun rommel op te bergen voor de vele jachtbeurzen hadden ze een idee. Men start met een tweedehands Range Rover en… zaagt de wagen in twee delen. Het achterste deel werd opnieuw ingericht met een gunbox en er een gesloten trailer van gemaakt. Bedoeling was met de trailer deel te nemen aan een aantal (jacht)beurzen om onze op maat gemaakte boxen van geselecteerd en bewerkt walnoothout te kunnen voorstellen aan de bezoekers.
Van het een kwam het ander en uiteindelijk bleek er ook heel wat interesse te zijn voor de trailer zelf. Jagers, en dan vooral mensen die eigenaar zijn van een Range Rover, zagen er een uitstekend middel in om ook zelf hun materiaal mee te nemen naar het jachtgebied. De ‘halve wagen’ wordt helemaal tot op het bot gestript en dan aangepast aan de noden die aan een moderne trailer worden gesteld. Ophanging, elektrische bedrading, binnenbekleding… kortom, de hele (her)inrichting wordt uitgevoerd volgens de regels van de kunst. De trailer wordt aan de voorkant dichtgemaakt, we voorzien de nodige aansluitingen naar de trekker/wagen toe en plaatsen er natuurlijk ook de gewenste gunbox in.
De ontwerpers hadden het zelf niet meteen verwacht, maar ook de trailers zijn ondertussen een succesnummer aan het worden. Voor een eerlijke prijs hebben Range Rover rijders een gedroomde trailer die precies past bij hun eigen wagen. Het lijkt alsof je met anderhalve wagen aan het rijden bent. De trailers doen het trouwens niet alleen goed in de UK, ook vanuit het Europese vasteland is er heel wat belangstelling.
De Balindore trailer is ook in België verkrijgbaar. Meer info bij de jongens van Gunbox
Balindore Trailer

Laat een reactie achter