fbpx Skip to main content
search
People

Jurgen Tack (INBO) wint Estima Award

By juli 18, 20122 Comments

Jurgen Tack - INBO

Tot nu toe nog geen Personen op onze Hunting site, maar het moest er eens van komen.
Vorige week heeft Jurgen Tack, administrateur-generaal van het INBO, de European Science, Technology & Innovation Management Award (ESTIMA) ontvangen, tijdens het  jaarlijkse ESOF seminar in Dublin. De prestigieuse ESTIMA Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een manager uit de wereld van het wetenschappelijk onderzoek, de ontwikkeling van technologie of productinnovatie. De jury is samengesteld uit vertegenwoordigers van vooraanstaande Europese onderzoeksinstellingen.
Het is zelden dat deze prijs uitgereikt wordt aan een overheidsinstelling. Het INBO (Instituut voor Natuur en Bos Onderzoek) is een Research en Kennis centrum dat voornamelijk wetenschappelijk werk doet voor de Vlaamse Gemeenschap. Het stelt 250 mensen te werk.
De specifieke keuze voor Jurgen Tack vindt u in het Jury rapport. Specifiek wordt de Award verleent wegens het bereiken van zijn ambitieuze doelstellingen door middel van goed uitgewerkt Change Management technieken, waardoor een meerderheid van zijn wetenschappelijk personeel aan boord bleef, en dit in de huidige context.
Verdere informatie hier met het Persbericht en het Jury rapport.
 

 

2 Comments

Laat een reactie achter