fbpx Skip to main content
search
Jachtopleiding

Jong-Jagers Duivendag

By november 15, 20125 Comments

We hebben het wel voor de Jong-Jagers. Tijdens hun opleiding helpen we ze bij de theorie en de praktijk. Als ze dan geslaagd zijn zorgen we voor een Starterspakket. Ondertussen helpen we ze ook nog met de formaliteiten voor het bekomen van het Jachtverlof. En als ze alles hebben (geweer, munitie, jachtverlof, …) maar nog geen jachtdag, zorgen we daar ook nog voor.
Wij vonden een Jachtheer bereid om zijn jachtrevier – Les Vallons – open te stellen voor de Jong-Jagers om een dagje duiven te komen jagen.
Deze dagen zijn ideaal om in een joviale sfeer nieuwe collega-jagers te ontmoeten, en een netwerk van gelijkgestemden uit te breiden.
Ondertussen hebben we reeds één Duivendag achter de rug. Een tweetal volgende zijn nog gepland. Voor beide is nog plaats, waar een voorkeur gegeven wordt aan de Jong-Jagers, met een eerste jachtverlof. Inschrijven kan hier voor  zondag 2 december of zaterdag 15 december.
In de bijgaande fotoreportage, van onze Hunting huisfotograaf – Bert Stephani, een overzicht van de sfeer en het verloop van de dag.
[slider_pro id=”6″]  

5 Comments

 • captrob schreef:

  Beste,
  Nog bedankt voor afgelopen zondag. Ik heb zeer genoten en het heeft nog even geduurd voordat alle indrukken verwerkt waren.
  Het was jammer dat er zo weinig duiven waren door het weer en ik ben zeker van plan nogmaals mee te gaan, dit het liefst ergens in januari en hoop dan ook eens een duif te mogen schieten.
  Ik vind het initiatief echt super, voor iemand zoals ik die geen jagende ouders of familie heeft is het erg moeilijk om ergens tussen te komen.
  Door het organiseren van de duivendag heb ik toch de eerste keer nu al meegemaakt en het smaakt echt naar meer.
  Nogmaals bedankt en zeker tot gauw.
  Rob

 • scorpio schreef:

  Jan,
  Nogmaals van harte bedankt voor het initiatief.
  Wat betreft de foto’s hebt u mijn toestemming voor publicatie.
  Ik kijk uit naar komende initiatieven.
  Serge
  P.s. als er deelnemers van deze zalige dag met mij in contact willen blijven laat dan gerust een mailtje op
  Serge@soliddesigns.be
  altijd respons.

 • Tommeke_112 schreef:

  Het lijkt me een zeer aangename dag geweest te zijn, getuigene de prachtige foto’s.
  Hunting.be mag trots zijn op zijn huisfotograaf.
  Verder lijkt het mij inderdaad een zeer mooi initiatief om beginnend jagers te introduceren in de wereld van de jacht. Alweer bewijst de getuigenis van captrob dit.

 • r.cleven schreef:

  Geweldig mooie foto’s van een nog mooier initiatief
  Als je als jonge jager (nog) nergens tussen komt is het geweldig als je wat gegunt wordt en als je dat dan kan delen met “lotgenoten” is dat helemaal prachtig
  Chappeau!!!!

 • Bertje22 schreef:

  ik heb vernomen dat er in A’pen een vereniging van jong-jagers bestaat. Is er ook zoiets in limburg, zo ja , wie wat waar, anders iemand interesse om daar iets aan te doen? Suggesties of reacties welkom op: bert.servaes@telenet.be

Laat een reactie achter