fbpx Skip to main content
search

Al zeggen we het zelf we doen veel voor de Jong-Jagers. Maar we krijgen ook veel terug: reacties, aanmoedigingen, suggesties, …

En daarvoor doen we het

Het is bijna een cyclus van een volledig jaar. In het voorjaar de vragenlijsten, de samenvattingen, de proefexamens en dan het Theorieexamen. Daarna in de zomer de voorbereiding voor de Praktijk, met dé samenvatting Praktijk (de enige) een planning en simulatie oefeningen.
En nu in de herfst begeleiden we hen bij de aanvraag van hun eerste Jachtverlof, hebben we het Starterspakket en we bieden de Jong-Jagers hun eerste Jachtervaring aan.

Jong-Jagers Duivendagen


Wij vonden een Jachtheer bereid om zijn jachtrevier – Les Vallons – open te stellen voor de Jong-Jagers om een dagje duiven te komen strekken.
Deze dagen zijn ideaal om in een joviale sfeer nieuwe collega-jagers te ontmoeten, en uw netwerk van gelijkgestemden uit te breiden.
Deze duivendagen zijn specifiek voor de geslaagden van 2013 met een eerste Jachtverlof.
De jachtdagen zijn:

 • zondag 27 oktober
 • maandag 28 oktober
 • zondag 24 november
 • zondag 1 december;

Wil je uitgenodigd worden, stuur dan je full info naar Hunting

 • Naam en voornaam
 • Jachtverlof nr (Vlaams en/of Waals)
 • Gewenste datum(s)
Jachtuitnodiging Les Vallons data 2013

Jachtuitnodiging Duivendagen 2013

 

En volgend jaar

We proberen elk jaar te verbeteren en dus ook volgend jaar. Eén van de zaken waar we aan denken is een betere integratie van de Aspirant-Jagers in het jachtgebeuren. Dit zou kunnen door hen tijdens hun voorbereiding uit te nodigen op een jachtactiviteit: een jachtdag als tracker, een WBE vergadering, een opruimdag van de WBE, …
Welke WBE of jachtgroep voelt zich geroepen om hier aan mee te werken, en om af en toe Aspirant Jagers uit te nodigen. Graag een mail naar hunting@hunting.be om jullie bereidwilligheid te melden.
Wij trachten dan, om de ondertussen reeds aangemelde Aspirant Jagers voor 2014, een introductie in het jachtgebeuren aan te bieden tijdens hun opleiding.

One Comment

 • Stefaan Hublou S. schreef:

  Wat een mooi en zinvol initiatief! Proficiat aan het Hunting team en een deugddoende jachtdag gewenst aan de Jongjagers. ‘Een goed begin is het halve werk’, en blijft je vaak lang bij.
  S. Hublou, gewezen docent IJO Wildbeheereenheden en deontologie – inleidende les.

Laat een reactie achter