fbpx Skip to main content
search
Jachtopleiding

Jachtexamen – test uw kennis

By maart 22, 2013No Comments

Arrow right up greenLangzamerhand wordt het spannend, in de meeste centra zijn de lessen reeds meer dan halfweg en nog maar een dikke maand te gaan voor het examen. (zie onze Countdown klok, hier rechtsboven).
Als voorbereiding kunnen de kandidaten hun kennis oefenen via onze Question & Answer module met nu ongeveer 1.600 examenvragen van de voorbije jaren.
Even de statistieken:

Jachtexamen Q&A modules - status 2013 03 18

Jachtexamen Q&A modules – status 2013 03 18

Dit is nog steeds een vertekend beeld, want niet alle centra behandelen de hoofdstukken in dezelfde volgorde. En dat merk je dan ook aan de tests. Maar je ziet reeds als toppers: Wetgeving en Waterwild (vooral dan de fotovragen).
De cijfers in de kolommen zijn het aantal modules, met dan 20 stuks voor de tekstmodules en 10 vragen voor de Fotomodules.
Maar we zijn nog ver weg van het resultaat van vorig jaar met meer dan 1.600 modules (van 20 vragen) voor Wetgeving  – ofte meer dan 30.000 vragen rond Wetgeving.
Ondertussen (dit jaar en vorig jaar) zijn alle vragen gemiddeld meer dan 200 keer bekeken en opgelost. En er werden ook reeds ettelijke correcties en aanvullingen doorgegeven. Dus langzamerhand benaderen we een bijna correcte set van vragen en antwoorden.
Indien jullie toch nog aanvullingen hebben, graag naar onze Examenspecialist.
Als slot nog deze bedenking:
Het examen is niet competitief maar selectief (iedereen met voldoende kennis slaagt).
Informeer dus gerust je mede-kandidaten over onze oefenmogelijkheden. Hoe meer geslaagden hoe meer jagers.

Laat een reactie achter