fbpx Skip to main content
search
Jachtopleiding

Jachtexamen – Status

By april 18, 2012No Comments

De aspirant jagers doen het goed. Althans qua voorbereiding met de vragenmodules.
Ondertussen werden nog een 400-tal vragen toegevoegd (nummers 1350-1750). De teller staat nu op 1344 (inclusief de fotovragen).
De multiple choice modules (met 20 vragen per test) werden reeds 3375 keer afgelegd, de fotovragen 1.693 (met 10 vragen per test). Ofte respectievelijk maal 20 en 10 geeft dit bijna 85.000 vragen opgelost.
Qua controle werd dus elke vraag gemiddeld 60 keer gezien, bekeken en opgelost. En effectief er werden ook reeds meer dan 100 wijzigingen en correcties doorgegeven (met dank aan het damesduo Barbara en Ann, oude bekende Veerle, en de heren Cornel en Geert). Dus langzamerhand benaderen we een bijna correcte set van vragen en antwoorden.
Indien jullie toch nog aanvullingen hebben, graag naar redactie@hunting.be

Q&A Status

 
De toppers blijven Waterwild en Wetgeving met 700 modules, op de voet gevolgd door Wapens (633). Predatoren en Honden blijven achter (of zijn er cursisten die reeds passen voor deze vragen ?). Nochtans zijn het beide lieve diertjes, toch ?
Voor wie nog zoekt naar de vragenmodules die staan bij het hoofdmenu onder Jachtopleiding, submenu Q&A Theorie.
En als jullie dachten dat met de Multiple-Choice vragen en de Fotovragen we alles reeds gehad hebben ? Wait and See, volgende week volgt nog een onderdeel. Meer bepaald op woensdag om 19:30.
 

Laat een reactie achter