fbpx Skip to main content
search
Jachtopleiding

Jachtexamen – Proefexamen

By april 22, 2013No Comments

Vandaag de eerste Proefexamens in de verschillende opleidingscentra.
Optimaal is deze mee te doen tijdens de cursussessie. Want dan heb je toch meer de volledige context en sfeer van het echte Jachtexamen. Probeer deze oefensessies dan ook zo te benaderen:

  • Neem de nodige documenten en schrijfgerief mee: Identiteitskaart, balpen, …;
  • Lees en kijk hulpmiddelen: bril;
  • Toiletbezoek is op het examen beperkt: hier dan ook;

En bij het beantwoorden nog enkele tips:

  • Twijfel niet, de eerste indruk is meestal de juiste;
  • Als je een vraag overslaat (op je kladversie) duidt dit dan goed aan, zodat je niet “opschuift” en de antwoorden bij de verkeerde vraag overschrijft;
  • Gokken is ook uit den boze gezien het penalizing format, waar een fout antwoord een -1 oplevert;

Maar nog niet ongerust worden, ook bij Hunting helpen we jullie ook hier in. We hebben een aantal proefexamens samengesteld met de zelfde structuur als de officiële examens: 15 Wetgeving – 20 Wild – 10 Fotovragen – 15 Wapens.
Evenwel deze worden pas midden deze week open gesteld, dit om jullie de kans te geven een echte oefensessies in de verschillende centra mee te maken.

Jachtexamen

En jullie kunnen jezelf en ook de Asprirant Jagers van volgend jaar helpen. Neem nota van dit proefexamen en stuur ons de vragen (en antwoorden). Dan zetten we dit alles op de site. Dan kan je eind deze week nog eens testen op de website of er vooruitgang was tegenover bij het proefexamen in de opleiding.
Vragen en antwoorden graag naar hunting@hunting.be.
Doe het voor Hunting, tenslotte hebben wij jullie ook geholpen in de voorbereiding en is het allemaal voor de Cursisten van volgend jaar.

Laat een reactie achter