fbpx Skip to main content
search
Jachtopleiding

Jachtexamen – Proefexamen 2

By april 25, 20124 Comments


Ondertussen staan er 2 Proefexamens on-line (Versie Proefexamen cursus 2012)
Opgelet dit is het proefexamen van de cursus 2012. We raden je aan dit eerst mee te doen tijdens de cursussessie. Want dan heb je toch meer de volledige context en sfeer van het echte examen van volgende zaterdag.
 

4 Comments

 • mplaetinck schreef:

  Ik denk dat er een foutje in het vexamen zit:
  vraag 330 geeft de test bij de vraag wat is een H mantel kogel aan dat dit een H vormige tekening is op de huls. Ik geloof datcditr een roingvormige inkeping is in de mantel.
  grt
  Michel

 • admin schreef:

  Weeral goed opgemerkt. Werd aangepast

 • baudts schreef:

  proef examen 1 kloppen er volgens mij een paar dingen niet.
  vraag 307 vragen ze de snelheid van kogel aan de loopmond, volgens jullie verbetering is het juiste antwoord 600 tot 1100 (in de cursus staat dit echter als de snelheid na 100 meter) en is de snelheid aan de loopmond 700 tot 1200 m/s.
  vraag291: trekker weerstand. hier krijg je als mogelijke antwoorden 1.5kg, 1.7kg en 2kg. echter volgens de cursus zou het van 1.6 kg tot 2 kg zijn. dus dan zijn de laatste twee antwoorden toch juist op deze vraag?
  groeten,
  maxime

 • baudts schreef:

  vraag 2126 proefexamen 2 (betreft fotovraag over jonge vossen). hier zegt men dat deze het hol verlaten rond 4 weken of 6 weken, het juiste antwoord wordt hier geven op 4 weken, in de cursus staat echter 5 weken? en tijdens het test examen op maandag was het juiste antwoord op 6 weken gegeven? welk is nu het goede antwoord?

Laat een reactie achter