fbpx Skip to main content
search

Begin augustus het Jachtexamen Praktijk. Nu kom het dichterbij en is het dus niet meer ver af.
Hierbij nog de laatste briefing voor het examen.

Praktijkervaringen

Lees de praktijkervaringen van de vorige jaren. Deze hebben we samengebracht op een aparte pagina. Bekijk hoe het je voorgangers vergaan is en leer er uit. Leer ook hoe de procedure verloopt bij de verschillende proeven. Dan heb je daar alleszins wat minder stress door.

 

Praktijkexamen

En omdat we het hebben voor de Aspirant Jagers hebben we nog maar een Les uit de cursus vrij te consulteren op de site gezet:

Met vooral de goede raad om het reglement te lezen. Maar ook met info over de punten telling bij het parcours en meer aandachtspunten.
Zoals bijvoorbeeld

Jouw kennis wordt getest als examinandus, die wil slagen, en toekomstig jager. En dus mag je je ook als dusdanig gedragen – Assertief en Jager.
Bij de vragen Kennis Wapens, kan je bijvoorbeeld de vraag die gesteld is zelf herhalen. Dit heeft een aantal voordelen: door te herhalen ben je zeker dat je het goed begrepen hebt, en ook koop je wat tijd om over het antwoord na te denken.
Bij het parcours ben jij de jager, dus als iemand van de groep voor jou loopt mag je gerust zeggen dat hij in de jachtlijn moet lopen.

 

Jachtexamen Praktijk – cursus met korting

Interesse in de volledige cursus als voorbereiding op het Praktijkexamen ?
Vooral dan het eerste onderdeel, Veilige omgang met Wapens, een pak ervaring en wijze raad voor het parcours maar ook hints en tips voor het Hagel- en Kogelschieten.

  • Kennis van wapens en munitie
  • Vragenmodules: Wapens, munitie, manipulatie, …
  • Veilige omgang – Procedures, tips
  • Parcours – Tips en tricks, aandachtspunten
  • Herhaling van de Theorie: Wapens en Wetgeving

Nog 15 dagen te gaan, en dus 15 euro korting.
Gebruik bij de aanmelding de kortingscode: 15dagen

Laat een reactie achter