fbpx Skip to main content
search
Jachtopleiding

Jachtexamen – de geslaagden

By mei 9, 20123 Comments

Sinds deze middag staat op de site van het ANB de lijst met de geslaagden.
En wat voor resultaat met 411 of 71,8 % geslaagden een topjaar (tegenover slechts 269 geslaagden in 2011, ofte minder dan 50% van de inschrijvingen).
En is dit nu te wijten aan:

 • De gemakkelijke vragen van het ANB;
 • De goede voorbereiding van het Instituut voor Jachtopleiding;
 • De examen- en deliberatie commissie van het HVV;
 • Of het supportmateriaal en de vragenmodules van Hunting;

Wij mochten alleszins reeds ettelijke ondersteunende mails en dankbetuigingen ontvangen (en daarvoor doen we het).
Alleszins onze felicitaties voor de geslaagden. Geniet nog even van dit fijne moment … en dan beginnen we er terug aan. Want ook voor het Praktijkexamen helpt Hunting jullie. met Samenvattingen voor het onderdeel Veilige omgang, vragenmodules voor “de tentjes”, hints en tips voor het Hagel- en Kogelschieten.

3 Comments

 • flushy@wol.be schreef:

  Ik heb de vragen ook eens zitten overlopen, en ik moet zeggen, een jaar na dat ik mijn theorie heb gedaan, had ik ( zonder ook maar een keer mijn boek te hebben bekeken , zo goed als alle vragen juist .samen met enkele anderen die vorig seizoen hebben meegedaan, komen wij allen tot de vaststelling dat er dit jaar , een enorm verschil zat in de vragen betreffende moeilijkheid , zo ver zelfs dat er voor mij geen vergelijk mogelijk is , zo makkelijk was het examen van dit jaar .
  DUS, opgelet aan de geslaagden, want er zou wel een de nodige compensatie kunnen zijn in de praktische proeven !!!! ( toch ook een dikke proficiat aan de geslaagden hoor ! ) Als de praktijk ook zo vlot verloopt , dat kan onze koning zich aan een pak volk verwachten 😉

 • rowjam schreef:

  De site van Hunting.be heeft zeker bijgedragen tot het slagen voor het theorie examen, door het kunnen beoefenen van de vele vragen

 • rico2 schreef:

  Ik heb het examen van 2011 hier ook gemaakt en ik had het idee dat deze wel heel makkelijk was. Misschien toch de psychologie van de examendruk.
  Thuis onder het genot van een kopje koffie lijken de vragen altijd makkelijker dan in de grote zaal met de 600 medecursisten.
  gr. Rico

Laat een reactie achter