fbpx Skip to main content
search
Hunting Habitat

Jachtblogs

By januari 30, 2013No Comments

Wij zijn niet de enige jachtblog in Vlaanderen/België. Er zijn nog enkele dappere bloggers die de moeite doen om wat jachtnieuws wereldkundig te maken.
En sinds enkele dagen is er nog een nieuwe blogger tot onze gilde toegetreden.

Zo Doen De Jagers Dat

“Zo doen De Jagers Dat” is het jagersdagboek van fotograaf Bert Stephani, een 37-jarige vader van drie die werkt aan een langdurig fotografisch project rond de jacht. Zijn artikels gaan deels over zijn eerste jachtervaringen, maar ook over zijn waarnemingen tijdens de Jachtopleiding die hij volgt sinds begin dit jaar.
Zo Doen De Jagers Dat
 
De oude garde binnen de bloggers waren:

Vlaamse Bijzondere Veldwachter

De site noemt Aspirant Jager, maar ondertussen is de hij niet enkel gediplomeerd als Jager, maar zelfs gepromoveerd tot Bijzondere Veldwachter. De blog zelf is een leuke afwisseling van Jachtverhalen, werken, lief en leed als verzorger binnen zijn jachtrevier en af en toe enkele persoonlijke aantekeningen.
Vlaamse Bijzondere Veldwachter

Jacht Van Gaasbeek

Je vindt hier leuke ervaringen van een man die dagelijks in het veld werkt, als landbouwer, en zijn waarnemingen, ervaringen en ook af en toe zijn mening doorgeeft op de blog. Interessante inzichten als jager in het revier en organisator van fijne jachtdagen.
Jacht van Gaasbeek

Jachtsite

Deze blog publiceert niet zo frequente maar wel goedgeschreven jachtverhalen. Alleszins een mooie, aangename site met een goed design. Maar dat is dan blijkbaar ook de professionele activiteit van de collega blogger.
Jachtsite
 

Zo Doen De Jagers Dat

 

Laat een reactie achter