fbpx Skip to main content
search
Hunting Habitat

Jacht en Kunst

By december 6, 2012No Comments

Joris De Raedt is een natuurfotograaf, wetenschappelijk illustrator en grafisch vormgever met een passie voor natuur. Al in zijn jeugd reisde hij met zijn ouders en vrienden naar heel uiteen- lopende plaatsen in de wereld om natuurparken te bezoeken en de diversiteit in ecosystemen te leren kennen. Tijdens zijn masteropleiding Grafisch Ontwerp groeide bij Joris de ambitie om zijn ervaringen met anderen te delen. Zijn doel is om bij mensen respect op te wekken voor de natuur door ze te raken met sprekende beelden.
In zijn laatste academiejaar werd Joris eerste runner-up voor de National Geographic Emerging Nature Photographer Award 2012. Dit leverde hem al enkel freelance jobs op als illustrator voor National Geographic Magazine België / Nederland.
Joris studeerde af met grote onderscheiding aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen. Hij ontving eveneens de prijs van grafisch ontwerper van het jaar. Drie illustraties van zijn masterproject, Urban Wildlife, werden genomineerd voor de Adobe Design Achievement Awards 2012.
Recent was er een reportage over Joris in de bijlagen van de Gazet van Antwerpen.

Gazet van Antwerpen - CittA magazine (3 november 2012)

Publicatierechten – Gazet van Antwerpen & Joris De Raedt

Laat een reactie achter