fbpx Skip to main content
search
GadgetsUitrusting

Jacht App's – 2.0

By augustus 24, 2012No Comments

Na onze App’s versie 1.0 hier de extented version (2.0).

Solunar

Solunar™ Hunting & Fishing Times geeft je alle info voor een succesvolle jachdag. Op basis van de astronomische data van het US Naval Observatory krijg je hier de optimale planning op basis van de zonsopgang – ondergang, de maanfase, maanstanden, en de weersvoorspellingen. Dit verder verwerkt door de Solunar Theory, daarom kost het ook 4,99 euro (?).

Primos Hunting Calls

Deze app geeft je vervangt je eendefluitje of Fiep. Althans voor het Ree, het hert en nog wat (Amerikaanse) specimen zoals de Kalkoen. Lijkt ons niet echt efficiënt, het kost dan ook maar 1,99 euro.

Hunting Light & Blood Tracker

Niet het gewone lichtje op je iPhone, maar de Outdoor versie – Hunting Light. Een groene versie voor Night vision, een blauwe versie om groene objecten beter te definiëren in het bos, en een witte versie, om … meer licht te hebben. Verder is er ook een bloedspoor zoeker die volgens de makers van de app een bloedspoor beter doen oplichten.

SAS Survival Guide

De SAS survival kit met nogal wat features:

  • een volledig boek (400 bladzijden, zo heb je nog iets te lezen als je verloren gelopen bent);
  • 16 video’s (ben je zeker dat je batterij ook vlug leeg is);
  • foto’s van eetbare en niet eetbare paddestoelen;
  • een morse code toepassing;
  • een kompas;

Moet de nuttigste zijn, want kost 5,99 euro.

Bug Spray

Deze app zend een hoge-frequentie toon uit die normale mensen niet horen, maar die muggen en andere insecten blijkbaar niet zo leuk vinden en dus op een afstand blijven. Maar misschien hoort die Ree of Hert dit toontje ook en blijft hij/zij ook wat verder weg. Dus enkel te gebruiken als je aan het vissen bent.
Efficiëntie is beperkt, want blijkbaar wil niemand er iets voor betalen en is dus FREE.
 

Laat een reactie achter