fbpx Skip to main content
search

Hoe meer leden Hubertus Vereniging Vlaanderen telt, hoe zwaarder de organisatie kan doorwegen in het maatschappelijke en politieke debat rond jacht. Zo simpel liggen de kaarten.

Wat Voka voor de bedrijven en vakbonden voor de arbeiders zijn, is Hubertus Vereniging Vlaanderen voor de jachtsector: een belangenorganisatie die opkomt voor de rechten van haar leden, en die dagelijks werkt aan het maatschappelijk draagvlak voor wildbeheer via gerichte communicatie, een sterke lobbydienst, en een kenniscentrum met de knapste koppen. 

Waarom lid worden? Drie belangrijke redenen.

1) Uit trots. Onderschrijf als jager de waarden en normen die Hubertus Vereniging Vlaanderen voorstaan. Namelijk die van weidelijk jagen, met respect voor de wet en een diep ontzag voor het wildbestand en alles wat leeft. Een HVV-lid streeft niet alleen naar de grootste biodiversiteit in de natuur, hij toont ook altijd het goede voorbeeld, zowel op als naast het veld.

2) Ontvang tienmaal per jaar De Vlaamse Jager, het stijlvolle ledenmagazine. Log in op het HVV-Intranet en maak gebruik van de app Jagerportaal. Vragen over jacht? Contacteer elke werkdag de HVV-medewerkers. Blijf op de hoogte van het laatste jachtgebeuren via de nieuwsbrief, de website, sociale media en speciale uitzendingen op Plattelands TV.   

3) Hoe groter de achterban, hoe meer gewicht Hubertus Vereniging Vlaanderen in de weegschaal kan werpen tijdens onderhandelingen met beleidsmakers, politici en andere (niet altijd jacht-minded) belangenverenigingen. Vergroot dus de slagkracht van de jachtsector.

Niet twijfelen. Gewoon doen. Kies daarom een HVV-lidmaatschap dat het beste bij uw profiel past, en versterk de jacht in Vlaanderen. Een klein gebaar met grootste impact.  

Kies hier u aangepast lidmaatschap.