fbpx Skip to main content
search
Geen categorie

Hunting TV

By februari 2, 20134 Comments

Wij zijn er reeds een weekje vanaf, maar over de plas ligt de sneeuw er nog tijdens een dagje fazantenjacht. Driven Pheasants dus.
En dan op stap met een gehandicapte jager. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontworpen 4*4 voertuig. Op de site hadden we reeds een item rond dit soort transport.
En zijn ze niet lief, onze trouwe viervoeters, de jachthonden. Fantastisch hoe een goed getrainde hond kan werken. En nog mooi om te zien ook.
En als je goed oplet zie je overal Land Rovers. En dat brengt ons bij onze Defender Day van 13 februari – info en uitnodiging op Hunting Tableau.

4 Comments

 • Jachtwachter schreef:

  Spijtig dat men enkel de “Defender” promoot. Ik rij zelf met een Nissan ‘Navara” en dus moest ik jullie feestelijkheden missen. Is dit niet een klein beetje aan de discriminatorische kant ?? Waarom dan evt. ook niets organiseren voor diegenen die met Bvb. een “Marlin” schieten?? Ik heb zelf tegenwoordig een “Marlin in .308 Marlin Express”. Nice gun “by the way”. Of ben ik dan alleen op de party ?? Volgens mij is dit er iets over, of mis ik mij ?? Zeker zonder wrok van mijnentwege, maar ik vind dit iets te vergezocht.

  • Hunting schreef:

   Wij danken u alvast voor de reactie.
   In november en december hadden we enkele jachtdagen specifiek voor de Jong Jagers, met een eerste jachtverlof.
   Nu, wegens onze twee passies (Jacht en Landies) een “Defender” day.
   Zodoende proberen we de Jachtwereld wat te “animeren”, via de blog, de acties, de zoekertjes site, …
   En we hebben nog ideeën:
   – een jachtdag enkel voor “platte” – juxta geweren;
   – een jachtdag voor geweren ouder dan 50 jaar of externe hanen, of …
   – Ladies Day, voor enkel jagende en trackende vrouwen,
   – …
   En voor ons hoeft het niet steeds in het jachgebied Les Vallons te zijn.
   Als je suggesties hebt voor activiteiten of Jachtgebieden (regio Antwerpen, Brabant of Limburg ?) of voor activiteiten, laat het ons gerust weten.

Laat een reactie achter