fbpx Skip to main content
search
Hunting Habitat

Hunting Culinair

By oktober 17, 2012No Comments

In onze afdeling Hunting Habitat verzamelen we een aantal met jacht verwante thema’s.
Eentje was wel reeds voorzien maar nog niet ingevuld. Vanaf vandaag dus wel.
En we starten direct met een niet alledaags product of wildsoort, de gans.

Een gans op mijn bord ? Nee, dank je. Ganzen zijn taai, er valt nauwelijks vlees uit te halen, je moet gespecialiseerde rooktoestellen in huis halen, enkel gekonfijt (dus na langdurig koken) te eten, …
Toch is niets minder waar, en dit nieuwe boekje van inagro bewijst dit.
Ganzenvlees smaakt heerlijk en kan je op verschillende manieren verwerken: ganzenpaté, gerookte ganzenborst, confit , hamburgers, gebraad, … De eetcultuur van ganzenvlees is in onze streken een beetje verloren gegaan. Hoog tijd voor een opfrissing.
U vindt het boekje op Hunting Habitat
 

Laat een reactie achter