fbpx Skip to main content
search
Events

Grofwild in Vlaanderen

By april 5, 2013No Comments


We kregen volgend bericht van de Vlaamse Zweethonden Groep. En gezien hun belangrijk en bijna belangeloos werk geven we hen graag hier het forum.
Hierbij herinnering voor  hun infosessie van 12 april in Brugge.
 
 
 
De tijden dat grofwild bejagen louter en alleen een activiteit was die men over de taalgrens of in het buitenland kon beoefen ligt reeds ver achter ons.
Recente gebeurtenissen in West-Vlaanderen en Limburg geven duidelijk aan dat grof wild, meer bepaald zwart wild, permanent en in stijgende lijn z’n intrek heeft genomen in onze boscomplexen en landbouwarealen.
Op basis van deze gebeurtenissen en de stijgende cijfers voor wat betreft valdwild in de Provincie West-Vlaanderen heeft de Vlaamse Zweethondenvereniging het idee opgevat om een info sessie te organizeren m.b.t. de nazoek op aangeschoten of gekwetst wild en tevens wat nadere toelichting te geven bij de werking en hulp die de VZG de jagerij kan bieden.
Deze infosessie zou doorgaan op 12 APRIL 2013 in de Zandwegemolen gelegen Oude Oostendse Steenweg 91, 8000 Brugge en dit om 20h00
Mocht U, of andere geinteresseerden van Uw WBE, deze infosessie wensen bij te wonen graag een mailtje per kerende voor 25 maart 2013.
Met jachtvriendelijke groet,
De Voorzitter
VZG Rudi Van Kets
0032 476 54 08 58
rudi.van.kets@vlaamsezweethondengroep.be

Laat een reactie achter