fbpx Skip to main content
search

Beste leden,

We zetten de grote vakantie in met een geweldig vizsla event!
Met groot enthousiasme heten we jullie welkom op de Familiedag op 1 juli 2023 in de Parel der Kempen (Westerlo).

Het wordt een gezellige dag voor de hele familie waarop heel wat te beleven valt.
Voor ouders die met (klein)kinderen komen voorzien we kinderanimatie. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkasteel of zich op het terrein wagen aan een zoek- en opdrachtenspel met leuke uitdagingen.

Er is een mooie bewegwijzerde wandeling om poten en/of benen te strekken.

We organiseren een heus Funparcours waar je tegen de tijd hindernissen dient te overwinnen met je vizsla of als supporter kan genieten van de dappere deelnemers die er zich aan wagen. Fun gegarandeerd!

Als Belgische Vizsla Vereniging kunnen we het ons uiteraard niet laten om een activiteit te organiseren waar de vizsla met al zijn talent en aanleg kan schitteren. Je kan deelnemen aan een workshop om je vizsla te leren ‘voorstaan’ op een kwartel.

Er zal een marktje zijn met standen van leden die graag hun creaties tonen en aanbieden. Een zeer uiteenlopend aanbod van keramiek, schilderkunst, hondenleibanden, fotografie, laserwerk, koekjes, bandana’s, enz… Zeker de moeite waard om te komen ontdekken!

Uiteraard zal er ook heel wat lekkers te eten en drinken worden aangeboden en kan je een gezellige babbel doen tijdens een hapje en een drankje.

Ook deze keer is er heel wat moois te winnen met de Tombola, met een lotje steun je onze vereniging maar val je ook steeds in de prijzen.

Op de Familiedag willen we onze leden extra verwennen!
Ieder lid krijgt een BVV sleutelhanger, gemaakt door Emile, en een Woef magazine (waarin ook de Familiedag wordt aangekondigd).

+ foto sleutelhanger

 

We hopen dat we vele geschenkjes kunnen uitdelen en dat jullie massaal aanwezig zijn.
Wij staan als ‘gele BVV crew’ klaar om jullie te verwelkomen en kijken uit naar jullie komst.
Inschrijven voor de familiedag kan via volgende link https://bit.ly/3VxAIe7

In bijlage vind je onze eerste nieuwsbrief met een terugblik op de geslaagde Kickoff van 01 mei.