fbpx Skip to main content
search
JachtbelangenJachtopleiding

En daarvoor doen we het …

By augustus 20, 2012No Comments

Het examenseizoen is nu wel volledig voorbij met de theorie in April, de voorbereiding praktijk, dan hagel in Ruisbroek en vorige week kogel in Leopoldsburg.
En na dit alles zijn er blijkbaar Aspirant Jagers die de tijd nemen om ons fijn te bedanken. Aangenaam is dat.
Bedankt!! Ook ik ben verder en zou het zonder Hunting niet gered hebben!
– Gr. Rico
BEDANKT, En ja dit is in hoofdletters om te benadrukken dat ikzelf er heel veel aan gehad heb. Alle info die ik via hunting.be kunnen bekomen heb heeft zeker bijgedragen tot het slagen in de afgelopen proeven van het jachtexamen. Kritiek zal er altijd zijn……. En als de opleidingscentra het er moeilijk mee hebben dat er andere mensen GRATIS een extra ruggesteun bieden, dan is dat heel jammer voor het instituut vind ikzelf. Een dankbare aspirant en in september hopelijk een Jong jager. DANK U hunting.be
– Scorpio
Dinsdag geslaagd voor praktijk examen alles verliep vrij goed met kleiduiven alles raak enkel de dwarsende die van rechts naar links gaat
– M
Geslaagd voor de veilige omgang, parcours en 9/10 voor Hagelschieten, miste ik toch wel 1 van die “spimpele” inkomers… Op naar Leopoldsburg (Maandag)
– C
Inderdaad bedankt voor jullie steun, want dat is het zeker geweest. Natuurlijk waren de lessen zeer belangrijk, maar jullie site was een grote steun in de rug!
– H
Ja, Scorpio groot gelijk. …
Als je nog zin hebt om de cursus ‘bijzondere veldwachter’ te volgen moet je het zeker doen. Wij hebben nood aan jonge mensen die het echt goed menen met jacht en die het verschil kunnen maken in de toekomst. Veel succes in het praktijkexamen en ‘horen, zien en vooral zwijgen!!’
– P (BV)
@ P
Blijkbaar zien wij het jacht door dezelfde bril, ikzelf ga al mee als tracker in een jachtgroep. Bij ons verzamelen we aan tafel in het jachthuis en zitten wij tussen de Geweren, iedereen word hetzelfde aangesproken en bekeken. Als wij een track doen en de bramen staan 2 meter hoog dan nog gaan wij proberen het wild voor de geweren te krijgen, en met de glimlach. eten en drinken word aan dezelfde tafel gedaan en na het jacht is er een fris natje en een warm droogje voor iedereen, en de kosten worden gedragen door de geweren!!! om de jonge jagers ook niet af te schrikken dat er andere jachtgroepen bestaan.
@ P, als het past zou ik het een eer vinden u te mogen ontmoeten en eventueel eens een jachtdag samen te mogen beleven.
Scorpio
Bedankt voor deze site!!! Heeft me echt geholpen voor mijn examen!! Geslaagd voor veilige omgang en hagelschieten!!! (9/10) :p En nu maandag op naar leopoldsburg!!!
– J
Ook ik bedank Hunting.be voor hun heel belangrijke ondersteuning tijdens de voorbereiding op het examen zowel theorie als het praktijk.
Ga hier zeker mee door voor de toekomstige aspirant jagers.
En nu maar hopen op een gunstige uitslag in september.
– mvg Rowjam
Erg bedankt voor alle informatie en de steun, was een groot hulp om het examen te halen.
– W
Proficiat met de website. Deze groeit snel en heeft mij als aspirant jager goed geholpen.
– V
En daarvoor doen we het.
Langzamerhand wordt Hunting ook nog een aangename ontmoetingsplek voor de Jagers.

Laat een reactie achter