fbpx Skip to main content
search

Voor het tweede jaar op rij nodigt Willy Naessens jagers, trackers en sympathisanten uit voor de Country Fair met Jachtbeurs tijdens het Belgisch Kampioenschap Mennen op de terreinen van de Stoeterij Strohoeve.
Leg alvast zaterdag 16 en zondag 17 september 2017 vast in je agenda, je bent er welkom tussen 9u en 18u om er met andere jagers een groot feest van te maken.
Dit gebeuren vindt voor de 5de keer plaats. Initiatiefnemer is de Heer Willy Naessens, Belgisch ondernemer en groot paardenliefhebber.
Ter ondersteuning van de jagerij en om dit evenement nog meer kracht bij te zetten, betrekt hij voor de tweede keer op rij de jagerij in dit evenement. Kosten nog middelen worden gespaard om een volledig jachtdorp uit de grond te stampen. De interesse vanuit de jachtwereld is dan ook groot en tal van jachtexposanten zullen hun opwachting maken. Ook de Hubertus Vereniging Vlaanderen zal voor het tweede jaar op rij aanwezig zijn, met een nog grotere stand. Bovendien is dit ook een unieke gelegenheid om je te tonen naar de andere liefhebbers van het buitengebied. Doe alvast je mooiste jachtoutfit aan!
Daarnaast is er ook een belangrijk accent weggelegd voor ons cultureel jachterfgoed. Zo vindt er op zondagmorgend om 9u30 een traditionele Hubertusviering plaats, opgeluisterd door jachthoornblazers. Zowel op zaterdag als zondag zullen dan tal van activiteiten plaatsvinden zoals slipjacht, boogjacht, valkerij te paard en roofvogeldemonstraties.
Wil je op dit evenement jezelf of je contacten nog meer in de watten leggen, dan is er de mogelijkheid om in te schrijven voor het VIP-diner. Laat je extra verwennen op zondag vanaf 11u30 met een uniek zicht op het menparcours en de beurs.

Praktisch

  • Openingsuren: 9u – 18u
  • Hubertusviering: zondag 9u30
  • Adres: Stoeterij De Strohoeve, Kouterlos, 9790 Wortegem-Petegem (Elsegem)
  • Dagticket: 17 euro (of 15 euro in voorverkoop
  • Parking: gratis
  • www.bkmennen.be
  • Info: hunting@willynaessens.be

Country Fair 2017

Laat een reactie achter