fbpx Skip to main content
search
Uitrusting

Camouflage

By juli 26, 2012One Comment

Met deze warme periode wordt door de landbouwers het graan van de velden gehaald en dus een goede gelegenheid voor jacht op de duiven die maar al te graag de overgebleven graankorrels komen halen.
Maar geen duivenjacht zonder camouflage. En op het internet vonden we, althans naar ons bescheiden mening, de beste camouflage set-up.
Zowaar een volledige boomstam nagemaakt, met vloertje, dak, vensters en deur. En plaats voor twee, even gezellig, want de rugzak met food en drinks kan er ook nog in. Veel beter kan je het niet vinden. En dan allemaal voor 3.450 dollar. Tot ze onze euro devalueren is dit 2850 euro, maar nog zonder transport (150 kg) vanuit Texas, USA.
Foto hieronder en verder nog een video in een fijn Texas  dialect.

 

One Comment

  • rolfran schreef:

    Beste,
    U schrijft :”Met deze warme periode wordt door de landbouwers het graan van de velden gehaald en dus een goede gelegenheid voor jacht op de duiven die maar al te graag de overgebleven graankorrels komen halen”.
    Mag ik er u op wijzen dat de gewone jacht op de houtduif opent op 15 oktober en dat dus enkel via Bijzondere Bejaging momenteel op houtduiven kan worden bejaagd enkel bij schade aan gewassen (zie wetgeving ter zake).Op velden waar de gewassen zijn geruimd en dus enkel nog resterende graankorrels overblijven, kan niet worden gejaagd !!! Opgepast dus voor het jachtverlof !

Laat een reactie achter