fbpx Skip to main content
search
Jachtopleiding

Aspirant Jagers

By maart 19, 2013No Comments

Hunting Image Examenvragen
Voor de Aspirant Jagers doen we alles, of toch veel.
We hadden reeds het Supportmateriaal en de Vragenmodules. Vooral de vragenmodules zijn zeer nuttig. En niet enkel omdat ze gebaseerd zijn op 1.400 vragen die ooit op het examen gesteld werden, maar ook omdat ze dezelfde format hebben als het jachtexamen, multiple choice met keuze tussen 3 mogelijkheden.
En gisteren nog wat zitten rommelen in de Q&A software en toch nog een verbetering gevonden en geïmplementeerd. Want nu hebben we ook het “Penalizing” format erin gezet. Dus een goed antwoord levert een +1, maar met een fout antwoord gaat er -1 vanaf.
In de huidige set-up is een antwoord op elke vraag nog verplicht, dit wordt ook nog gewijzigd. Dan is de Multiple Choice net zoals het Jachtexmen: mogelijkheid om vagen open te houden én bij de quotering het penalizing format.

Multiple choice t-shirt Multiple choice magnet Multiple choice mug

En voor de echte jagers toch ook nog examen nieuws want op 27 april organiseren we niet het Jachtexamen maar het Huntingexamen. Identieke structuur (Wetgeving, Jachtwild, Fotovragen en Wapens), maar een specifieke “selectie” qua vragen. Dus toch misschien even die oude cursus opdiepen en de kennis opfrissen.

Laat een reactie achter