fbpx Skip to main content
search
Funny

Actie, reactie en interactie

By september 7, 2012One Comment

Bij hunting houden we van nieuwe initiatieven en daarom lanceren we er ook regelmatig zelf.
Zoals laatst nog ons Starterspakket voor de Jong Jagers “Omdat starten met jagen niet duur hoeft te zijn”. Of vorige maand ook nog onze Viyo actie voor de Jachthonden.En er volgen er nog, we zijn in de test fase van nog een aantal initiatieven. Allemaal om de Jagers dichter bij elkaar te brengen en om van Hunting een echte ontmoetingsplek te maken.

reacties Weidmannsheil - klik om te vergroten

En onze akties veroorzaken reacties, regelmatig positieve, af en toe onverwachte:

Reactie – Positief

Zeker positief zijn de reacties van onze lezers/leden, vooral dan bij het behalen van hun Jachtverlof.
Aangenaam, zeker als onze ondersteuning expliciet vermeld wordt.
U kan de reacties volgen op het betreffende artikel of hier in de rechtse kolom bij het venster “Recente reacties”.
Daarvoor doen we het.

Reactie – Onverwacht

En vorig week-end hadden we een onverwachte reactie.
Van onze lezer  “Jachtwachter” ontvingen we reacties op verschillende artikels. Eentje op “Kogelgeweer” van 26 augustus, nog eentje op “Reactie” van 29 juli. En dan zeer verwonderlijk een uitvoerig verhaal als reactie op een artikel rond “Etalageverbod Wapens“, gebubliceerd op …23 december 2011.
Vooral deze over Kogelgeweer vonden de nog leuk ook:
Ik heb een 7 x 64, een 222 Rem, een 22 Hornet voor de vos in Wallonie en dan nog een 30-30 Win voor in de bossen. Al meer dan genoeg. Een 243 Win zou ik mij nog wel durven aanschaffen en vooral nu men in Frankrijk ook met militaire (sic) kalibers mag schieten, een 30-06 Springfield. Maar dan is de kous af, vooral dat in onze bossen die olifanten zeer moeilijk te zien zijn, laat staan te schieten.
Denkelijk was het heel slecht weer ergens in Vlaanderen, want zoveel ijver, om 9 maanden blognieuws na te lezen, hebben we lang niet meer meegemaakt.
Maar nu weten we dat:

  1. Alle artikels gelezen worden;
  2. Er geen fouten meer in staan (zeker niet betreffende Openingstijden);
  3. Er nog andere Jagers zijn met (te) veel geweren, en daarbovenop nog een wish-list;
  4. Dat Olifanten in onze bossen moeilijk te schieten zijn (maar het zou denkelijk mogen, want het zijn Exoten)
    (en met deze laatste opmerking gaan we terug te ver, en zal de commentaar weer volgen);

Interactie

En dan nog de Interactie.
Bij het publiceren van de Jachtverpachting in Zutendaal plaatsten we de oproep van een lid om eventueel samen een bieding in te dienen. En, effectief, hieruit ontstond Interactie en zijn er ondertussen een aantal Jagers die samen willen indienen. Misschien de start van een eerste Hunting Jachtrevier ?

One Comment

  • Jachtwachter schreef:

    Zeker géén enkele negatieve reactie van mijnentwege, buiten (wel positief) deze: “humor bestaat nog en maakt ons leven vreugdevol”. Ik hoop dan toch ook dat ik niet alleenstaand het reactieblad mag vullen? Er zijn zo veel mensen die iets positiefs kunnen inbrengen en al is het niet altijd 100% juist -want zelfs bij refertes naar bestaande teksten heeft men géén absolute zekerheid-, hetgeen telt is het aantal reacties! Ik kan enkel één ding zeggen: “Hunting” is de beste site die ik tot nu toe tegenkwam op dit gebied en vooral mijn felicitaties aan de specialist wapentechniek. Ik dacht dat ik op dat gebied hoog stond, maar hij staat er nog wel iets boven!

Laat een reactie achter