fbpx Skip to main content
search

Het slachten van een hert voor de beste gerechten op tafel met chef-kok Mike Robinson & het Mike Robinson jachtmes.

Chef-kok Mike Robinson verdient zijn brood met het serveren van wild in zijn met Michelin-sterren bekroonde restaurants in het Verenigd Koninkrijk.

Elk dier dat voor zijn restaurants wordt geoogst, moet worden geïnspecteerd en gecertificeerd voordat hij het kan serveren. Als zodanig heeft Mike een snelle, schone veld dressing techniek geperfectioneerd die hij noemt – “gralloching”.

Ga mee met Mike en Dr. Deer als ze de beste praktijken van het slachten delen – het verwerken van het hert in uitstekende stukken vlees voor fijne tafel gerechten!

 

Dit is de derde video van een drie video series over wildverzorging.

De tweede video behandelt Mike’s methode voor het ‘schoon villen’ van herten.

De eerste video behandelt Mike’s perfecte “gralloching” proces dat het best mogelijke vlees voor de tafel oplevert.

Mike ontwierp een speciaal mes voor het verwerken van groot wild en je ziet het in actie in alle drie van deze video’s.

Natuurlijk zijn al Mike’s wildverzorgings technieken universeel. Ze kunnen worden gebruikt op alle dieren die in het veld worden gevangen.

Zelfs als je al tientallen jaren herten schoonmaakt in het veld – er zijn tips en trucs hier om te leren. Mike is een expert en zijn eenvoudig te leren systeem is precies goed.

Bekijk deze video’s, like ze, en abonneer je op het GrizzlyStik kanaal.

Bedankt! GrizzlyStik