fbpx Skip to main content
search

 Dit jaar had men het goed aangekondigd, op 5 mei de geslaagden.
Dit jaar 323 van de 619 kandidaten of 52 %
De Vorige jaren : 2014: 53 %, 2013: 55%, 2012: 71,8 %, 2011: 50%.
 
Qua verdere administratie volgend bericht van het ANB.

In deze lijst zijn enkel de namen opgenomen van de kandidaten die geslaagd zijn én via hun inschrijvingsformulier toestemming gegeven hebben voor de publicatie van hun naam op de website.

Indien u dus uw naam niet ziet staan in de lijst, kan dit te wijten zijn aan het feit dat u niet geslaagd bent of aan het feit dat u geen toestemming gegeven hebt voor de publicatie van uw naam op de website.

Het heeft geen zin om in geval van twijfel hierover contact op te nemen met het Agentschap voor Natuur en Bos. Er zal niet telefonisch of via e-mail gecommuniceerd worden over de examenresultaten!

Alle kandidaten ontvangen hun resultaat per brief, ten laatste in de week van 21 mei. 

Wij mochten alleszins reeds ettelijke ondersteunende mails en dankbetuigingen ontvangen (en daarvoor doen we het).
– Zie de comments afdeling in de linkerkolom.
Alleszins onze felicitaties voor de geslaagden. Geniet nog even van dit fijne moment … en dan beginnen we er terug aan. Want ook voor het Praktijkexamen helpt Jachtexamen.be jullie. met Samenvattingen voor het onderdeel Veilige omgang, vragenmodules voor “de tentjes”, hints en tips voor het Hagel- en Kogelschieten.

7 Comments

  • yes we zijn geslaagd. op naar de praktijk

  • proficiat aan de overlevenden en nu naar de praktijk, en denk eraan voor de toekomst
    ,jagen zonder hond is zond.

  • Ceulemans Peter schreef:

    Geslaagd voor theorie waarvoor dank aan Hunting en IJO

  • Johan Hegge schreef:

    Vorig jaar was ik geslaagd voor de theorie in Vlaanderen (helaas niet voor de praktijk in dat jaar), vorige week geslaagd voor de praktijk in Nederland.
    Je kan het al op deze website lezen, de opleiding is een stuk intensiever en meer individueel. Kleiduifschieten is er moeilijker, maar je wordt goed begeleid. Voor het jachtparcours kan je ook drie keer gaan oefenen met ook weer een goede en individuele opvolging. De voorgestelde situaties zijn zeer helder en echt praktijkgericht.
    Ook de organisatie van het examen is top. De examinatoren stellen je zoveel mogelijk op je gemak zodat de het stressniveau redelijk blijft.
    Voor kleiduifschieten krijg je een onmiddellijke herkansing als het zou nodig zijn en er zijn twee examenperiodes per jaar, mei en september. Het is wel iets duurder, maar je krijgt er kwaliteit voor in de plaats.
    Ik wens iedereen die in Vlaanderen zijn praktische examen gaat doen veel succes, maar mocht het niet lukken, Nederland is een echt alternatief. Ik was trouwens lang niet de enige Vlaming die er rondliep…

  • Jef Dillen schreef:

    Ik kan Johan Hegge alleen maar bijtreden. Ik was eveneens geslaagd voor mijn theoretisch examen en niet geslaagd voor mijn praktijk. In Nederland ligt de lat wel hoger maar de begeleiding naar het examen is beter voor alle drie onderdelen : hagelschieten, kogelschieten en praktijk lopen.
    Ik heb het examen afgelegd op 19-05-2015 en was ook geslaagd.
    Johan en alle andere Vlamingen die geslaagd zijn, een dikke proficiat en voor allen die hun examen nog dienen af te leggen veel succes. Oefening baat kunst. En hou uw focus en uw stress onder controle.

Laat een reactie achter