fbpx Skip to main content
search

De positieve ontwikkeling van de pandemie heeft de regeringen in staat gesteld de meeste beperkingen in verband met de gezondheidscrisis op te heffen.

Vandaag bestaan er in Wallonië geen beperkingen op de jacht noch op de organisatie van de jacht en van de bijeenkomsten voor en na de jacht. Het voorleggen van een Covid Safe Ticket is niet verplicht om deel te nemen aan jachtactiviteiten of aan de bijeenkomsten die daarmee gepaard gaan.

Alleen de maatregelen met betrekking tot HORECA blijven van toepassing, indien de bijeenkomsten plaatsvinden in een café of restaurant, of maatregelen die specifiek zijn voor de eigenaar van de lokalen, particulier of openbaar, indien deze bijeenkomsten bijvoorbeeld plaatsvinden in een sporthal, een dorpshuis of een gemeentegebouw.

Het dragen van een masker en het in acht nemen van de veiligheidsafstand van anderhalve meter blijven belangrijke instrumenten om de verspreiding van het virus te voorkomen, en wij kunnen jagers alleen maar aanmoedigen de instructies na te leven die zij nuttig achten om besmetting te voorkomen.

 

Bron: www.chasse.be