browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sint-Huybrechtsgilde – Kleischieting

Posted by on 3 september 2017

Zoals elk jaar hebben wij het genoegen om jullie uit te nodigen op de jaarlijks kleischieting van Sint-Huybrechtsgilde die zal plaatsvinden op zondag 10 september in Reymerswael van 14.00-18.00.

De schietstand Reymerswael is gelegen aan de Grensweg 17 te Rilland-Bath in Nederland. Deelnemers met wapens worden verzocht om een Europese Vuurwapenpas, de uitnodiging en een geldig jacht- of sportschutterslicentie meer te brengen.

Een ronde bestaat uit 25 duiven op 5 posten. Om in aanmerking te komen voor het klassement moeten minstens 2 ronden geschoten worden.
Per categorie wordt voor de beste deelnemers een kleine attentie voorzien.

De jachthoornblazers van de Koninklijke Jachthoornkrig ’Jagersmeesters van Sint-Hubertus Brasschaat’ zullen ook dit jaar voor een passend muzikale omlijsting zorgen.

Sint Huybrechtsgilde logo t

Sint-Huybrechtsgilde

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief