browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Wulpse camera

Posted by on 9 juni 2017

Misschien een misleidende titel maar het gaat hier over een camera die direct werd geplaatst met zicht op een broedende wulp.

De wulp is een prachtige weidevogel en grondbroeder. En u zal het dus al raden, deze vogel heeft het zeer moeilijk. Uiteraard is onze goede vriend de vos hier totaal niet deels de oorzaak van, wij weten wel beter. Ondanks het dan misschien geen jachtwild is, heeft deze prachtige vogel zeker een plaats op onze site. Want dit is misschien in contradictie tot de opvatting van het bredere publiek, wij jagers geven om de natuur en alle soorten die daar van oudsher thuishoren. Als jager zijn we begaan met alle soorten die wij graag in grote diversiteit bewonderen en aanschouwen. Maar uiteraard oogsten/strekken wij graag op tijd en stond een stukje van diezelfde natuur die dan met veel respect wordt klaargemaakt en opgegeten.

Maar terug naar onze wulp. In Engeland heeft de Game and Wildlife Conservation Trust een camera geplaatst op het nest van zo’n vogel. Live te volgen.
Onlangs waren we nog te gast op een event dat deze organisatie samen met BASC organiseerde: the future of shooting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ja, ik wens me te abonneren op de Hunting nieuwsbrief